perjantai 27. joulukuuta 2013

Tukkaa tukkaa tukkaa

Noniin elikkä tänään aukes vihdoin taas kaupat, lähettiin Santerin ja iskänkaa heti kun oltiin herätty kohti Sonerakauppaa. Ostettiin siis meijän padeihin liittymät, joten nyt pääsen tällä nettiin myös kodin ulkopuolella! Samalla sitten hommattiin uudet sim-kortit puhelimiin (pyhäpäivät käytin vanhasta kortista leikattua sim-korttia). Ei oltu kyllä ainoat jotka sim-kortteja halusi vaihtaa, sillä Sonerakaupassa oli jonotusnumerot ja meitä ennen oli n. 30 henkilöä, aikamoista jonottelua....





Siinä samalla kun iskä jonotti nii me käytiin Santerin kanssa alottelemassa lahjarahojen tuhlausta, ostettiin Robertsista kahvit. Vinkkaan nyt niille ketkä himoitsevat Starbucksin frappeja, että Robertsista kin saa hyvää. Kuvassa siis minulla Robert's Frappe kermavaahdolla ja makuna minttu-suklaa, suosittelen niille ketkä tykkäävät kahvista mutta haluavat nauttia juomansa kylmänä.
Kun tulimme kotiin tyytyväisinä uusien sim-korttien kanssa, lähdin Oona L:n kanssa Kauppakeskus Karismaan katselemaan vaatteita. Huvittavaa, vaikka onkin joulukuu, ostin silti nahkatakin! Ulkona on niin lämmin että nahkatakilla pärjää ihan hyvin. Nahkatakin lisäksi löysin housut alennuksesta, maksoin housuista vain 10 euroa.


Siinä kuvaa nahkatakista, ostin takin H&M:stä ja hintaa oli noin 40€


Housut ostin Stadiumista ja ne ovat warp-merkkiset, hintaa oli se 10 euroa niinkuin aijemmin mainitsin.

Kun sain vaatteet ostettua, vein Oonan katsomaan pelsujen peliä ja lähdin itse käymään Juulilla. Vein juulille pari palaa juustokakusta, jonka tein jouluksi. Kiharsin siinä samassa sitten Juulin uudet pidennykset, oon niin ilonen että Juuli vihdoin sai ne, ne on oikeesti niin kivan näköset!



Käytin siis kihartamisessa Remington-suoristus/muotoilurautaa.

Näin Juulista ja hiuksista tulikin mieleen, että voisin esitellä taas muutaman joululahjan! 



Sain siis Juulilta joululahjaksi tällaisen ihanan Victoria's Secret -pussin. Sen sisällä oli ehkä parasta mitä olen koskaan haistanut—VS Bodymist, joka tuoksuu mandariinille ja vähän vanilijalle. Tuo tuoksu on vain jotain niin taivaallista! Tämän tuoksun lisäksi sain uuteen puhelimeeni uudet kuoret, jotka ovat todella kivat! Lisäksi pussissa oli sydämen muotoisia vaahtokarkkeja.


Niinkuin tuossa vihjasinkin, sain vanhemmilta tällaisen Tangle Teezer -harjan, johon olen jo nyt täysin rakastunut. Harjaaminen on nyt täysin kivutonta, eikä hiuksia irtoa enää niin paljon kun harjaan. Huono puoli harjassa on se, että se koukuttaa. Kokoajan tuntuu sille että tekee mieli harjata hiuksia! Onneksi kuitenkin harja on suht pienikokoinen ja se on helppo ottaa laukkuun mukaan. Ostin Juulille tällaisen samanlaisen joululahjaksi (tosin eri värisen) ja olen sieltäkin suunnasta kuullut kehuja. Suosittelen siis kaikille muillekkin, varsinkin niille keillä on herkkä päänahka ja harjaaminen sattuu!



Harjaamisen jälkeen hiukset kiiltävät ja ovat pehmeän tuntuiset. Minulla on luonnostaan tällainen aaltoileva tukka, varsinkin silloin kun olen pitänyt hiuksia kiinni.

Tulikin taas aika paljon kuvia, haha. Jos jollain on jonkunlaisia parannusehdotuksia blogiini niin otan mielellään kommentteja vastaan!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti