lauantai 11. tammikuuta 2014

Elämän ekat geelikynnet

Juuli sai vihdoin sen tilaamat geelikynsitarvikkeet ja se teki mulle kynnet harjotukseks. Mul ei oo koskaa aikasemmin ollu, eikä perjaatteessa harrastuksen takii sais nytkää olla, mut nääei onneks oo kovin pitkät. Siihen nähden että nää on Juulin ekoja kynsiä nää on tosi hienot, ainaki must. Aikaa näiden tekoon kuluki muutamii tunteja haha mut mikäs siinä ku meil ei ollu muitakaa perjantaisuunnitelmia.


Perjantaina tosin ennen ku menin Juulille nii kävin heittämässä kirpparille vaatteita. Meillä on siis kirpparilla vielä n. viikon ajan pöytä jossa on mun, Santerin ja Juulin vaatteita ja tavaroita. 


Perjantaina siis ku oltii saatu nää kynnet valmiiks ni käytii ostamas pizzaa ja tultiin meille yöks. Juulinkaa on aina kivaa yökyläillä, vaik ei tehtäis mitää ihmeellist. Me ei nyt eilenkää tehty sillee mitää, kuha juteltii ja läpäl tehtii sellanen "leffapätkä". 



Tänään ei ohjelmassa ollu mitää ihmeellistä. Herättiin, heitin juulin kotiin ja vähän siivoilin sotkuja. En tosin kerenny siivota kokonaan ennenku Juuli soitti et lähetäänkö sinne kirppikselle. Mentiin sit sinne ja järjesteltiin se meijän pöytä uudestaan. Jonkin verran siit oli tavaraa mennykki, toivotaan et menee lisää niin ei tarvii roskiin heittää. Juuli sit siin nopeesti teki löydön ja osti ittellee sellasen kivan kirkkaan peplumin! Sielt kirppikseltä lähettiin Karisman kautta Juulille, ostettii sielt siis Juulille tupsuripset illaks ku Juuli oli menos viettämää iltaa joidenki sen kavereidenkaa.
Juulilla me sit tehtii Juulille kynnet, niist tuli sika hienot! Sain tehä niit aika paljon, se oli tosi kivaa vaik en oikee oo perehtyny näihi asioihi. Muaki tavallaa kiinnostais alkaa tekee näit kynsii mut harrastuksen takii mul ei sais olla kovin pitkii kynsii, enkä haluu matkii Juulii, varsinki ku toi on Juulille sellane oma juttu missä se on oikeesti tosi hyvä vaik vasta on alottanukki! Must on tosi hienoo et ihminen löytää tollasii asioita joissa on hyvä ja joista tulee hyvä mieli, se parantaa itseluottamusta.
Ku ne kynnet oli valmiit nii laitoin Juulille ne ripset ja kiharsin sen pidennykset. Vaik yleensä en oikee tykkää et tytöt työntää ittensä täyteen erilaisia lisäkkeite ni Juulille sopii hiustenpidennykset iha täydellisesti ja niist tupsuripsist tuli tosi kivat vaik oonki laittanu niit vaa muutaman kerran. Juuli on mun mielest ilman meikkii yms kauneimpii ihmisii keit tiiän, mut tottakai sitä välil haluu laittautua ja näi.
Ku kaveri oli saatu laitettuu ni mä lähin kotiin ja aloin kattoo putousta. Oli vähä tylsää ni otin sit yhteyttä Joonakseen et voisko se olla. No se oli Sakun, Rean ja Hurspankaa joten oltii sit porukal meil. Myöhemmi myös Hanna ja Juulia tuli. Me ei oikee tehty mitää, luha juteltii mut oli kiva nähä kavereita!




Ainii unohin mainita, oli ihanin ylläri ikinä ku äiti oli siivonnu mun huoneen loppuun sil aikaa ku olin Juulilla! Arvostan, koska mun huone oli ihan ylösalasin.


 Ihanaa taas ku huone ja pukeutumishuone on hyväs kunnos! 
Mut joo oon huomannu et mul tule välil kirjotusvirheitä, koska postaan padilla. Yritän korjailla niit parhaani mukaan mut koittakaa olla välittämättä niist!

Nyt pakko nukkua et jaksaa huomenna treenata! (:
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti